Zeeuwse Foodsafari bij LambWeston/Meijer - FoodDelta Zeeland

Datum 14 oktober 2022

KOM VRIJDAG 14 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ LAMBWESTON MEIJER.

BEN JIJ OOK ZO BENIEUWD HOE HET IS OM TE WERKEN IN EEN FRIETFABRIEK EN WAT ER ALLEMAAL KOMT KIJKEN BIJ HET MAKEN VAN HET LEKKERSTE FRIETJE? KOM NAAR LAMB WESTON MEIJER OP 14 OKTOBER!

Ben jij iemand met een passie voor procesindustrie en op zoek naar een leuke, uitdagende baan als Operator, Monteur, Kwaliteitscontroleur, Heftruckchauffeur, Schoonmaker of Leidinggevende?
Dan nodigen we jou van harte uit tijdens de Food Safari bij Lamb Weston Meijer. In onze Zeeuwse Frietfabriek in Kruiningen maken we al meer dan 25 jaar aardappelproducten die je terug kunt vinden in de supermarkt of in restaurants. De groei zit er bij ons bedrijf flink in en we willen graag nog meer lekkere friet en specialiteiten maken. Een innovatief bedrijf dat investeert in de nieuwste technologieën.

Dus.. Houd jij van friet, wil jij bijdrage leveren aan het maken van het lekkerste frietje én werken bij een duurzaam en groeiend bedrijf? Graag tot 14 oktober!

Locatie: Stationsweg 18a te Kruiningen

Datum + tijdstip: vrijdag 14 oktober, 10.00-12.00 uur

Aanmelden *: stuur een email naar esthervanderweele@lambweston.eu

Uiterste aanmelddatum: 

Max.aantal deelnemers: 15personen

Geïnteresseerden willen we vragen aan te melden met daaraan toegevoegd hun CV en korte motivatie waarom ze geïnteresseerd zijn in LWM. Graag willen we vanuit daar geïnteresseerden selecteren/uitnodigen. Het betreft een rondleiding door de fabriek, ook zal men wat vertellen over Lamb Weston Meijer en worden er natuurlijk frietjes geproefd.

Doelgroep: iedereen is die op zoek is naar een baan is in principe welkom, maar zijn vooral gefocust op young professionals, herintreders, scholieren die óf momenteel een opleiding aan het volgen zijn óf een afgerond MBO diploma in bezit hebben (Young Professionals evt HBO). En natuurlijk dienen ze geïnteresseerd te zijn in de foodsector en techniek.

 

    

 

      

 

 

 

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht