Zeeuwse Foodsafari bij LambWeston/Meijer - FoodDelta Zeeland

Datum 14 oktober 2022

KOM VRIJDAG 14 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ LAMBWESTON MEIJER.

BEN JIJ OOK ZO BENIEUWD HOE HET IS OM TE WERKEN IN EEN FRIETFABRIEK EN WAT ER ALLEMAAL KOMT KIJKEN BIJ HET MAKEN VAN HET LEKKERSTE FRIETJE? KOM NAAR LAMB WESTON MEIJER OP 14 OKTOBER!

Ben jij iemand met een passie voor procesindustrie en op zoek naar een leuke, uitdagende baan als Operator, Monteur, Kwaliteitscontroleur, Heftruckchauffeur, Schoonmaker of Leidinggevende?
Dan nodigen we jou van harte uit tijdens de Food Safari bij Lamb Weston Meijer. In onze Zeeuwse Frietfabriek in Kruiningen maken we al meer dan 25 jaar aardappelproducten die je terug kunt vinden in de supermarkt of in restaurants. De groei zit er bij ons bedrijf flink in en we willen graag nog meer lekkere friet en specialiteiten maken. Een innovatief bedrijf dat investeert in de nieuwste technologieën.

Dus.. Houd jij van friet, wil jij bijdrage leveren aan het maken van het lekkerste frietje én werken bij een duurzaam en groeiend bedrijf? Graag tot 14 oktober!

Locatie: Stationsweg 18a te Kruiningen

Datum + tijdstip: vrijdag 14 oktober, 10.00-12.00 uur

Aanmelden *: stuur een email naar esthervanderweele@lambweston.eu

Uiterste aanmelddatum: 

Max.aantal deelnemers: 15personen

Geïnteresseerden willen we vragen aan te melden met daaraan toegevoegd hun CV en korte motivatie waarom ze geïnteresseerd zijn in LWM. Graag willen we vanuit daar geïnteresseerden selecteren/uitnodigen. Het betreft een rondleiding door de fabriek, ook zal men wat vertellen over Lamb Weston Meijer en worden er natuurlijk frietjes geproefd.

Doelgroep: iedereen is die op zoek is naar een baan is in principe welkom, maar zijn vooral gefocust op young professionals, herintreders, scholieren die óf momenteel een opleiding aan het volgen zijn óf een afgerond MBO diploma in bezit hebben (Young Professionals evt HBO). En natuurlijk dienen ze geïnteresseerd te zijn in de foodsector en techniek.

 

    

 

      

 

 

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht