Zeeuwse Foodsafari bij Limagrain - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ LIMAGRAIN. Kom jij de wereld van Limagrain ontdekken?
Vanuit Rilland werken wij met ruim 170 mensen aan het selecteren, produceren en verkopen van landbouwzaden. Vanuit Frankrjk waar onze moedermaatschappij is gevestigd hebben we een organisatie opgebouwd met activiteiten in 57 landen. Hiermee zijn we de 4e zadenproducent ter wereld.

Wil jij meer weten wat we vanuit Rilland doen? Welke werkzaamheden er bij ons zijn op gebied van administratie, secretariaat, marketing, verkoop, plantenproductie en onderzoek naar verbetering van de gewassen en hoe fijn het is bij Limagrain te werken? Kom dan op donderdagmiddag 13 oktober as om 14.00 uur voor een leuke kennismaking met ons bedrijf en een rondleiding over onze terreinen.

Locatie: Van der Haveweg 2 te Rilland

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 14.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar recruitment@limagrain.nl

Uiterste aanmelddatum: 10 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 20 personen

 

    

      

 

 

 

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht