Zeeuwse Foodsafari bij Limagrain - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ LIMAGRAIN. Kom jij de wereld van Limagrain ontdekken?
Vanuit Rilland werken wij met ruim 170 mensen aan het selecteren, produceren en verkopen van landbouwzaden. Vanuit Frankrjk waar onze moedermaatschappij is gevestigd hebben we een organisatie opgebouwd met activiteiten in 57 landen. Hiermee zijn we de 4e zadenproducent ter wereld.

Wil jij meer weten wat we vanuit Rilland doen? Welke werkzaamheden er bij ons zijn op gebied van administratie, secretariaat, marketing, verkoop, plantenproductie en onderzoek naar verbetering van de gewassen en hoe fijn het is bij Limagrain te werken? Kom dan op donderdagmiddag 13 oktober as om 14.00 uur voor een leuke kennismaking met ons bedrijf en een rondleiding over onze terreinen.

Locatie: Van der Haveweg 2 te Rilland

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 14.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar recruitment@limagrain.nl

Uiterste aanmelddatum: 10 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 20 personen

 

    

      

 

 

 

 

Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans

Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Nadat Vincent Wanders, o.a. docent bij Nyenrode op dit gebied, een gedegen inleiding had gehouden vertelde Wendel van Maldegem hoe het Zeeuwse fruitbedrijf Vogelaar Vredehof, strategisch partner van het netwerk, al jaren bezig is met de opbouw van een duurzame keten richting de consument.

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst Eiwittransitie

Protein Delta Zeeland - de Eiwittransitie, van boer tot bord (of andersom) was het thema op woensdag 6 maart in het Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent. Een themadag die wij mochten organiseren voor de provincies Zeeland, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Een grensoverstijgende bijeenkomst die mogelijk leidt tot nieuwe samenwerkingen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht