Zeeuwse Foodsafari bij Limagrain - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ LIMAGRAIN. Kom jij de wereld van Limagrain ontdekken?
Vanuit Rilland werken wij met ruim 170 mensen aan het selecteren, produceren en verkopen van landbouwzaden. Vanuit Frankrjk waar onze moedermaatschappij is gevestigd hebben we een organisatie opgebouwd met activiteiten in 57 landen. Hiermee zijn we de 4e zadenproducent ter wereld.

Wil jij meer weten wat we vanuit Rilland doen? Welke werkzaamheden er bij ons zijn op gebied van administratie, secretariaat, marketing, verkoop, plantenproductie en onderzoek naar verbetering van de gewassen en hoe fijn het is bij Limagrain te werken? Kom dan op donderdagmiddag 13 oktober as om 14.00 uur voor een leuke kennismaking met ons bedrijf en een rondleiding over onze terreinen.

Locatie: Van der Haveweg 2 te Rilland

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 14.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar recruitment@limagrain.nl

Uiterste aanmelddatum: 10 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 20 personen

 

    

      

 

 

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht