Zeeuwse Foodsafari bij Meatless - FoodDelta Zeeland

Datum 10 oktober 2022

KOM MAANDAG 10 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ MEATLESS. Wil jij meewerken aan betere voeding, aan het voedsel van de toekomst? Meatless is een toonaangevende onderneming in een van de snelst groeiende categorieën binnen
onze voedselproductie, die van plant-based producten als alternatief voor dierlijke producten als vlees en vis. Als bewuste voedselproducent willen we het verschil maken in een uitdagende en internationale markt. We willen beter en gezonder voedsel maken, duurzamer en geteeld door lokale boeren. Elke dag weer werken de medewerkers van Meatless met elkaar aan lekkerder en betere voedselproducten die de basis vormen voor de heerlijke consumentenproducten van onze klanten. De veelzijdigheid en toekomstbestendigheid van het bedrijf zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en zekerheid voor onze medewerkers. Er wordt met kleine, maar gedreven teams gewerkt en je maakt deel uit van een succes-story die je veel voldoening geeft. De medewerkers zijn het hart van de onderneming en je vindt bij Meatless collega’s die plezier hebben in hun werk en veel vrijheid en zelfstandigheid genieten. Vanwege de snelle groei heeft Meatless diverse heel verschillende functies open staan. In tal van functies zoeken we nieuwe collega’s die samen het succes van Meatless verder uit kunnen bouwen. Maar ook voor enthousiaste starters op de arbeidsmarkt is er ruimte binnen het team van Meatless.

Locatie: Gebroeder Spykerstraat 1 te Goes

Datum + tijdstip: maandag 10 oktober, 15.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar marieke@meatless.nl

Uiterste aanmelddatum: 5 oktober 2022

Min. aantal deelnemers: 3 personen + Max.aantal deelnemers: 20 personen

    

 

 

 

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht