Zeeuwse Foodsafari bij Meatless - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ MEATLESS. Wil jij meewerken aan betere voeding, aan het voedsel van de toekomst? Meatless is een toonaangevende onderneming in een van de snelst groeiende categorieën binnen
onze voedselproductie, die van plant-based producten als alternatief voor dierlijke producten als vlees en vis. Als bewuste voedselproducent willen we het verschil maken in een uitdagende en internationale markt. We willen beter en gezonder voedsel maken, duurzamer en geteeld door lokale boeren. Elke dag weer werken de medewerkers van Meatless met elkaar aan lekkerder en betere voedselproducten die de basis vormen voor de heerlijke consumentenproducten van onze klanten. De veelzijdigheid en toekomstbestendigheid van het bedrijf zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en zekerheid voor onze medewerkers. Er wordt met kleine, maar gedreven teams gewerkt en je maakt deel uit van een succes-story die je veel voldoening geeft. De medewerkers zijn het hart van de onderneming en je vindt bij Meatless collega’s die plezier hebben in hun werk en veel vrijheid en zelfstandigheid genieten. Vanwege de snelle groei heeft Meatless diverse heel verschillende functies open staan. In tal van functies zoeken we nieuwe collega’s die samen het succes van Meatless verder uit kunnen bouwen. Maar ook voor enthousiaste starters op de arbeidsmarkt is er ruimte binnen het team van Meatless.

Locatie: Gebroeder Spykerstraat 1 te Goes

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 15.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar marieke@meatless.nl

Uiterste aanmelddatum: 5 oktober 2022

Min. aantal deelnemers: 3 personen + Max.aantal deelnemers: 20 personen

    

 

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht