Zeeuwse Foodsafari bij Meatless - FoodDelta Zeeland

Datum 13 oktober 2022

KOM DONDERDAG 13 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ MEATLESS. Wil jij meewerken aan betere voeding, aan het voedsel van de toekomst? Meatless is een toonaangevende onderneming in een van de snelst groeiende categorieën binnen
onze voedselproductie, die van plant-based producten als alternatief voor dierlijke producten als vlees en vis. Als bewuste voedselproducent willen we het verschil maken in een uitdagende en internationale markt. We willen beter en gezonder voedsel maken, duurzamer en geteeld door lokale boeren. Elke dag weer werken de medewerkers van Meatless met elkaar aan lekkerder en betere voedselproducten die de basis vormen voor de heerlijke consumentenproducten van onze klanten. De veelzijdigheid en toekomstbestendigheid van het bedrijf zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en zekerheid voor onze medewerkers. Er wordt met kleine, maar gedreven teams gewerkt en je maakt deel uit van een succes-story die je veel voldoening geeft. De medewerkers zijn het hart van de onderneming en je vindt bij Meatless collega’s die plezier hebben in hun werk en veel vrijheid en zelfstandigheid genieten. Vanwege de snelle groei heeft Meatless diverse heel verschillende functies open staan. In tal van functies zoeken we nieuwe collega’s die samen het succes van Meatless verder uit kunnen bouwen. Maar ook voor enthousiaste starters op de arbeidsmarkt is er ruimte binnen het team van Meatless.

Locatie: Gebroeder Spykerstraat 1 te Goes

Datum + tijdstip: donderdag 13 oktober, 15.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar marieke@meatless.nl

Uiterste aanmelddatum: 5 oktober 2022

Min. aantal deelnemers: 3 personen + Max.aantal deelnemers: 20 personen

    

 

 

 

Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans

Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Nadat Vincent Wanders, o.a. docent bij Nyenrode op dit gebied, een gedegen inleiding had gehouden vertelde Wendel van Maldegem hoe het Zeeuwse fruitbedrijf Vogelaar Vredehof, strategisch partner van het netwerk, al jaren bezig is met de opbouw van een duurzame keten richting de consument.

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst Eiwittransitie

Protein Delta Zeeland - de Eiwittransitie, van boer tot bord (of andersom) was het thema op woensdag 6 maart in het Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent. Een themadag die wij mochten organiseren voor de provincies Zeeland, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Een grensoverstijgende bijeenkomst die mogelijk leidt tot nieuwe samenwerkingen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht