Zeeuwse Foodsafari bij Melkveebedrijf Vermue - FoodDelta Zeeland

Datum 11 oktober 2022

KOM DINSDAG 11 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ MELKVEEBEDRIJF VERMUE. Maak kennis met ons innovatieve melkveebedrijf! Wij geen deze middag een rondleiding langs onze dieren van klein tot groot, waarbij vele technieken worden gebruikt om zo de innovaties, waar zoveel over wordt gesproken te tonen. Dit gaat om onze manier van melken, onze huisvesting en onze verwerking van mest maar ook over het voer wat we onze dieren voorschotelen.
Verder halen wij burgers naar onze boerderij voor onze melktap, zodat burgers gelijk bij de boer producten kunnen halen, korte kringloop.

  

Locatie: Essedijkje 2 te Kapelle

Datum + tijdstip: dinsdag 11 oktober, 13.30 uur

Aanmelden: stuur een email naar vermueeja@gmail.com

Uiterste aanmelddatum: 8 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 15 personen

 

    

 

 

 

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht