KOM WOENDSDAG 12 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ MELKVEEBEDRIJF VERMUE. Maak kennis met ons innovatieve melkveebedrijf! Wij geen deze middag een rondleiding langs onze dieren van klein tot groot, waarbij vele technieken worden gebruikt om zo de innovaties, waar zoveel over wordt gesproken te tonen. Dit gaat om onze manier van melken, onze huisvesting en onze verwerking van mest maar ook over het voer wat we onze dieren voorschotelen.
Verder halen wij burgers naar onze boerderij voor onze melktap, zodat burgers gelijk bij de boer producten kunnen halen, korte kringloop.
Locatie: Essedijkje 2 te Kapelle
Datum + tijdstip: woendsdag 12 oktober, 13.30 uur
Aanmelden: stuur een email naar vermueeja@gmail.com
Uiterste aanmelddatum: 8 oktober 2022
Max.aantal deelnemers: 15 personen
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!