Zeeuwse Foodsafari bij Vogelaar Vredehof - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

KOM ZATERDAG 8 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ VOGELAAR VREDEHOF. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het weekend? Een starter of juist op zoek naar een nieuwe start? Wil je een toffe uitdaging bij een familiebedrijf dat al decennia verbonden is aan de marktleider? Een organisatie die samen met jou groeit en jouw talenten ziet? En... wil je werken met gezonde en lekkere appels en peren? Zeeland heeft per oppervlakte de meeste fruitteelt van heel Nederland.  Er is altijd wel een boomgaard dichtbij. Welke weg legt die appel of peer af van de boomgaard tot deze in de supermarkt ligt? Proef tijdens deze toffe fruitsafari wat werken bij Vogelaar Vredehof betekent – je krijgt een kijkje in de keuken en ontmoet ons enthousiaste team. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis!

Locatie: Oude Rijksweg 13B te Krabbendijke

Datum + tijdstip: zaterdag 8 oktober, 09.30 en 11.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar sollicitatie@vogelaar.com

Uiterste aanmelddatum: 6 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 20 personen

   

 

 

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht