Zeeuwse Foodsafari bij Vogelaar Vredehof - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

KOM ZATERDAG 8 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ VOGELAAR VREDEHOF. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het weekend? Een starter of juist op zoek naar een nieuwe start? Wil je een toffe uitdaging bij een familiebedrijf dat al decennia verbonden is aan de marktleider? Een organisatie die samen met jou groeit en jouw talenten ziet? En... wil je werken met gezonde en lekkere appels en peren? Zeeland heeft per oppervlakte de meeste fruitteelt van heel Nederland.  Er is altijd wel een boomgaard dichtbij. Welke weg legt die appel of peer af van de boomgaard tot deze in de supermarkt ligt? Proef tijdens deze toffe fruitsafari wat werken bij Vogelaar Vredehof betekent – je krijgt een kijkje in de keuken en ontmoet ons enthousiaste team. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis!

Locatie: Oude Rijksweg 13B te Krabbendijke

Datum + tijdstip: zaterdag 8 oktober, 09.30 en 11.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar sollicitatie@vogelaar.com

Uiterste aanmelddatum: 6 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 20 personen

   

 

 

 

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht