Zeeuwse Foodsafari bij Vogelaar Vredehof - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

KOM ZATERDAG 8 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ VOGELAAR VREDEHOF. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het weekend? Een starter of juist op zoek naar een nieuwe start? Wil je een toffe uitdaging bij een familiebedrijf dat al decennia verbonden is aan de marktleider? Een organisatie die samen met jou groeit en jouw talenten ziet? En... wil je werken met gezonde en lekkere appels en peren? Zeeland heeft per oppervlakte de meeste fruitteelt van heel Nederland.  Er is altijd wel een boomgaard dichtbij. Welke weg legt die appel of peer af van de boomgaard tot deze in de supermarkt ligt? Proef tijdens deze toffe fruitsafari wat werken bij Vogelaar Vredehof betekent – je krijgt een kijkje in de keuken en ontmoet ons enthousiaste team. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis!

Locatie: Oude Rijksweg 13B te Krabbendijke

Datum + tijdstip: zaterdag 8 oktober, 09.30 en 11.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar sollicitatie@vogelaar.com

Uiterste aanmelddatum: 6 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 20 personen

   

 

 

 

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht