Zeeuwse Foodsafari bij Vogelaar Vredehof - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

KOM ZATERDAG 8 OKTOBER NAAR DE FOODSAFARI BIJ VOGELAAR VREDEHOF. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het weekend? Een starter of juist op zoek naar een nieuwe start? Wil je een toffe uitdaging bij een familiebedrijf dat al decennia verbonden is aan de marktleider? Een organisatie die samen met jou groeit en jouw talenten ziet? En... wil je werken met gezonde en lekkere appels en peren? Zeeland heeft per oppervlakte de meeste fruitteelt van heel Nederland.  Er is altijd wel een boomgaard dichtbij. Welke weg legt die appel of peer af van de boomgaard tot deze in de supermarkt ligt? Proef tijdens deze toffe fruitsafari wat werken bij Vogelaar Vredehof betekent – je krijgt een kijkje in de keuken en ontmoet ons enthousiaste team. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis!

Locatie: Oude Rijksweg 13B te Krabbendijke

Datum + tijdstip: zaterdag 8 oktober, 09.30 en 11.00 uur

Aanmelden: stuur een email naar sollicitatie@vogelaar.com

Uiterste aanmelddatum: 6 oktober 2022

Max.aantal deelnemers: 20 personen

   

 

 

 

Bureau FoodDelta Zeeland breidt uit!

We zijn verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2023 Wilfred van Elzakker is toegevoegd aan het team van bureau FDZ, het netwerkbureau van FoodDelta Zeeland.

Next Food Collective bezoekt Zeeland

Donderdag 31 augustus brachten de dames Marian Geluk en Gerda Verburg (voormalig minister LNV) van Next Food Collective een bezoek aan Zeeland. Johan Dourleijn van Bureau FDZ heeft hen tijdens deze ‘Zeeuwse foodsector’ dag begeleidt en samen met hen een aantal strategisch partners van FoodDelta Zeeland bezocht.

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie. Inspiratiemiddag om als Zeeuwse foodondernemer zelf hiermee aan de slag te gaan


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht